skip to content

Eenmanszaken

Als u een eenmanszaak hebt of gaat beginnen, zijn administratie en boekhouding vaak niet uw eerste prioriteit. Uw dagelijkse werkzaamheden slokken immers al veel tijd op. Toch heeft elke ondernemer regelmatig vragen die u het beste door een specialist bij een administratiekantoor kunt laten beantwoorden. Dat voorkomt fouten of een te eenzijdige kijk op de zaak.

Wij hebben een speciale site voor de eenmanszaak gemaakt. Deze site biedt u als zelfstandige een antwoord op veelgestelde vragen op financieel, administratief en fiscaal gebied. Dit alles in heldere, begrijpelijke taal en altijd doelgericht: met de informatie die wij u geven, behaalt uw onderneming betere resultaten!

We nemen écht de tijd om naar onze klant te luisteren, begeleiden de ondernemer in het opzetten van een effectieve administratie en voeren alle andere gangbare diensten uit. Meedenken met u als zelfstandige ondernemer vinden we belangrijk.

Op onze website voor de eenmanszaak vindt u wat u nodig hebt. Bijvoorbeeld...

  • wat de rechtsvorm eenmanszaak eigenlijk inhoudt,
  • wat een zzp'er is,
  • wat er komt kijken bij een goede boekhouding,
  • wat u moet weten over btw en belastingen,
  • wanneer u een verklaring arbeidsrelatie nodig heeft,
  • en nog veel meer.

Maar... onthoud dat een website niet alles kan! Voor specifieke, op uw bedrijf en situatie toegesneden informatie kunt u zich ook altijd rechtstreeks tot ons wenden. Gebruik daarvoor het contactformulier.

back to top