skip to content

Stamrecht

Heeft u onlangs van uw werkgever te horen gekregen dat u ontslagen wordt en een gouden handdruk meekrijgt?

Dan kan een stamrecht BV financieel gezien interessant voor u zijn. Het loont de moeite u hierin te verdiepen. Onze website over stamrecht biedt u daarvoor een spoorboekje.

U heeft meerdere keuzemogelijkheden als u een gouden handdruk ontvangt. Naast een stamrechtconstructie kunt u het geld bijvoorbeeld ook bij een verzekeraar onderbrengen. Wel of niet kiezen voor een stamrecht is een keuze die goed onderbouwd en doorgerekend moet worden. Het is de kunst een balans en optimum te vinden tussen een maximale belastingbesparing en de mogelijkheid om toch te kunnen beschikken over het geld als u het nodig heeft.

De administratie van een stamrecht BV is in principe vrij eenvoudig. Badaco kent de wereld van het stamrecht en alle verplichtingen die gelden bij de oprichting van een stamrecht. Onze begeleidingskosten bij oprichting van een stamrecht zijn beperkt. En onze kosten voor het jaarwerk bedragen 550 euro inclusief BTW en u bent bij ons verzekerd van optimale fiscale begeleiding.

Onze website over stamrecht geeft u inzicht in de mogelijkheid van stamrecht bij een ontslagvergoeding, onze werkwijze en achtergrond.

Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

back to top