Wie zijn wij?

Badaco. Betrokken, bekwaam, betrouwbaar.

‘De band met de klant,
daar gaat het om’

Aart Baas en Patrick Dalderop kenden elkaar al langer, toen ze in 2007 hun krachten op gebied van financiële dienstverlening bundelden en Badaco begonnen. Ze wisten heel goed wat ze wilden: financieel adviseren en administratief ontzorgen met de klant centraal. Zoals u in de teambeschrijving kunt lezen, vullen zij elkaar qua eigenschappen ook perfect aan.

Betrokken, bekwaam en betrouwbaar: dat is Badaco ten voeten uit. Het zijn de drie pijlers waarop Aart en Patrick hun klantgerichte werkwijze sinds Dag 1 baseren.

‘Ménsen, daar draait het om’, vertelt Aart. ‘De band met de klant is het leukst aan dit vak. Ons werk gaat niet om cijfertjes. Natuurlijk, daar ontzorgen we onze opdrachtgevers mee. Maar we begeleiden impactvolle beslismomenten als overnames en financieringen. We krijgen de privé-omstandigheden mee. En wij kunnen daarin met onze expertise rechtstreeks iets betekenen.’

Patrick vult aan: ‘Let wel: wij geven gevraagd en ongevraagd advies. Altijd eerlijk. Dat is niet altijd het bericht dat de klant wil horen, maar wordt wel gewaardeerd. Wij denken in oplossingen en houden de lange termijn in het vizier. In je eigen onderneming wil je ook jezelf kunnen zijn, gáán waarvoor je staat; wij ook.’ Lachend: ‘Zo trek je ook alleen de leuke klanten aan, diegenen die bij je passen.’     

Ook de toegevoegde waarde van onze flexibele, betrokken aanpak ervaren? U bent van harte welkom.

Het team.

Aart Baas. sinds 1 juli 2007

Oprichter

Mensgericht met een heldere toekomstvisie. Controle en overzicht zijn geen doel op zich, vindt Aart, maar leiden wel tot zekerheid en rust. Zodat u kunt genieten van de dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Met diezelfde insteek zorgt hij voor zijn team. ‘Als ik hen voorzie van de juiste kennis, vaardigheden en ruimte voor zelfstandigheid, staan zij u optimaal bij!’ Dat zien we terug in de klanttevredenheid, lange dienstverbanden en goede sfeer.

Patrick Dalderop. sinds 1 juli 2007

Oprichter

Gestructureerd en direct, met de blik op uw toekomst: Patrick zet de zaken in het juiste perspectief. Hij is er van overtuigd dat transparantie voor iedereen een positieve uitwerking heeft. ‘Dat kan alleen als je de klant echt kent, dat is de basis van een vertrouwensrelatie,’ zegt Patrick. ‘Daar word ik blij van. Daarin zit ‘m de toegevoegde waarde van de Badaco-benadering.’

Roef Hiskes. In dienst sinds 2010

Assistent relatiebeheerder

Roef werkt intussen 1/3e deel van zijn leven bij Badaco – en met reden! Wat hem in zijn werk vooral aanspreekt, is het helpen van klanten. Adviseren, samen kijken waar geld te besparen valt. Hij kijkt met u naar de horizon; de toekomst, uw pensioen bijvoorbeeld. Zijn betrokkenheid met uw bedrijf gaat verder dan de jaarrekening of inkomstenbelasting. Roef houdt altijd uw lange termijn verwachtingen scherp, en vergelijkt die per kwartaal met uw ingediende gegevens.

Trees Harte. In dienst sinds 2019

Administratief medewerker

Komt u bij ons op kantoor, dan wordt u bijna altijd ontvangen door Trees. Deze rasechte spin-in-het-web is een ster in multitasken: van het verwerken van uw administratie tot het regelen van kantoorgerelateerde zaken. Zij houdt van de afwisseling die het werk haar biedt – ook in de omgang met de klant. Trees ontzorgt u tot in de puntjes.

Esther Baas. In dienst sinds 2019

Administratief medewerker

Als partner van Aart draait Esther al langere tijd aan de zijlijn van Badaco mee, maar sinds 2019 is haar takenpakket uitgebreid. Anderen helpen en nauwgezet ontzorgen zit Esther in het bloed, dus u kunt erop rekenen dat zij, bijvoorbeeld, uw aanvraag en de bewaking van uw btw-teruggave met veel plezier van A-Z verzorgt.

Piet van Diejen. In dienst sinds 2023

Relatiebeheerder

Habip Öztürk. In dienst sinds 2023

Administratief medewerker

Patrick Scheepmaker. In dienst sinds 2024

Relatiebeheerder

U bent uniek en geen dag is hetzelfde. Daarom gaat Patrick iedere morgen met plezier naar kantoor. Bij Badaco draaien we geen productie met getalletjes: we hebben persoonlijk contact met de klant. Daardoor gaan we oplossingsgericht te werk. Open en informeel, zoals Patrick bewijst. Loop gewoon even binnen!